Laatste nieuws:

5 juni 2024 10:45

Schneider Electric opent nieuwe Hongaarse smart factory

Vorige week, 30 mei 2024, heeft Schneider Electric een nieuwe smart factory in Dunavecse, Hongarije geopend. De nieuwe fabriek is de 36-ste smart factory van Schneider Electric en de 22-ste in Europa.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
Het is tevens de grootste ‘engineer-to-order'-fabriek van Schneider Electric tot dusverre. De smart factory wordt decentrale fabriek in Europa voor de nieuwe SF6-vrije middenspanningsschakelaars van Schneider Electric, RM AirSeT, die voldoen aan de nieuwe regelgeving voor F-gassen in Europa.
"Europa versnelt de energietransitie en versterkt zijn energieonafhankelijkheid", zegt Yann Reynaud, senior vice president Global ETO bij Schneider Electric. "Dunavecse is onze nieuwe flagship factory in Europa voor slimme SF6-vrije technologieën voor midden- en laagspanning om de toenemende vraag in de hele regio te ondersteunen en klanten nog meer innovatie, duurzaamheid en digitale oplossingen te bieden." Maar liefst 90% van de producten die in de nieuwe smart factory worden gemaakt, zal worden geëxporteerd naar Europese landen. De locatie beslaat 28.000 m2 en wordt de werkplek van maximaal 500 werknemers.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb