Laatste nieuws:

28 mei 2024 11:38

Eaton opent nieuwe Finse productielocatie

Eaton heeft de deuren geopend van een nieuw productiecomplex in Helsinki. Met de nieuwe fabriek vergroot het bedrijf zijn UPS-productiecapaciteit. Eaton is een van de grootste fabrikanten van driefasige UPS-systemen ter wereld en de vraag groeit, vooral uit de hoek van de datecenters.

Dr. Karina Rigby, president, Critical Systems, Electrical Sector, EMEA, Eaton, knipt het lint door om de nieuwe fabrieksvloer officieel te openen. De schaar wordt ook vastgehouden door: Antti Lipiäinen, Project Manager; Philippe Perrot, business unit general manager, Critical Power Solutions, Electrical Sector, EMEA, Eaton; en Petri Koskinen, plant manager.'
Dr. Karina Rigby, president, Critical Systems, Electrical Sector, EMEA, Eaton, knipt het lint door om de nieuwe fabrieksvloer officieel te openen. De schaar wordt ook vastgehouden door: Antti Lipiäinen, Project Manager; Philippe Perrot, business unit general manager, Critical Power Solutions, Electrical Sector, EMEA, Eaton; en Petri Koskinen, plant manager.
1/1
Meer over
Bedrijven

Philippe Perrot, business unit general manager Critical Power Solutions Electrical Sector bij Eaton in EMEA: "Ons bedrijf groeit zo snel dat we onze bestaande fabriek in de regio Helsinki zijn ontgroeid. De nieuwe locatie is veel groter en ontworpen om een uitstekende klantervaring te ondersteunen. Het nieuwe complex zal voornamelijk UPS-systemen leveren voor datacenters, maar ook voor toepassingen in de gezondheidszorg, de commerciële sector en de scheepvaart, en klanten laten kennismaken met de voordelen van het bijbehorende productportfolio voor laagspanning. We werken nu al aan uitbreiding in Helsinki. We zullen het bestaande personeelsbestand van 390 uitbreiden met ten minste 100 nieuwe medewerkers."

 

Als sinds 1962

Petri Koskinen, plant manager Helsinki, Finland zal toezicht houden op een groot deel van de voortdurende groei: "Dit is een inspirerende werkplek voor professionals op het gebied van kritieke energie-infrastructuur. In Helsinki worden al sinds 1962 UPS-systemen en technologie voor stroomconversie geproduceerd en we zullen voortbouwen op dit erfgoed. De duurzaamheidsprestaties van onze locatie zijn ook noemenswaardig: de energie-efficiëntie van het gebouw en de bedrijfsvoering zijn bedoeld om voorop te lopen en te voldoen aan de ISO 50001 norm."
 

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb