Laatste nieuws:

17 mei 2024 15:10

Sjoerd van Schaick commercieel directeur en country-manager LAPP Benelux

Met ingang van 1 februari heeft LAPP Benelux een nieuwe commercieel directeur en country-manager: Sjoerd van Schaick. Zijn belangrijkste taak: het marktaandeel verder vergroten me het oog op “strategische en structurele uitdagingen voor de toekomst”. Een kernelement zal zijn het verhogen van de verkoop en uitbreiding bij bestaande en nieuwe klanten.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
"De markt is voortdurend aan verandering onderhevig, dus we moeten onze positie in de markt zekerstellen door te investeren in onze klanten. Hoe kunnen we de uitdagingen van onze klanten beter begrijpen om hen te helpen de juiste oplossingen te vinden," zegt Van Schaik. "Naast de mogelijkheid voor onze klanten om via onze online kanalen te bestellen, is het van groot belang hen te ondersteunen met op maat gemaakte diensten, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten."
Van Schaick heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Avans Hogeschool in Tilburg en een Executive MBA aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit in Rotterdam. In het afgelopen decennium heeft Sjoerd verkoop- en verkoopmanagementrollen vervuld op het gebied van connectiviteit. Enkele van Sjoerd's eerdere functies zijn onder andere verkoopdirecteur Global Accounts EMEA & APAC voor Wesco en Channel & Business Development-manager EMEA voor Belden.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb