Laatste nieuws:

7 mei 2024 00:00

Hitma Groep voltooit overname KS Perslucht

Hitma Groep B.V. laat weten dat de overname van KS Perslucht B.V. uit Haarlem, op 2 mei formeel is afgerond. De koopakte is ondertekend door de drie eigenaren van KS Perslucht, door de eigenaren van KS Perslucht, Ed Schrijver, Danny Tuyp en Erik Kamper. Namens Hitma Groep hebben financieel directeur Jaime Rijndorp en algemeen directeur Michiel Jansen hun handtekening gezet.

De overname door Hitma Groep van KS Perslucht is nu ook formeel een feit. een feit Erik Kamper, Ed Schrijver en Danny Tuyp( vlnr) van KS Perslucht bij de officiële ondertekening.'
De overname door Hitma Groep van KS Perslucht is nu ook formeel een feit. een feit Erik Kamper, Ed Schrijver en Danny Tuyp( vlnr) van KS Perslucht bij de officiële ondertekening.
Rechts
1/2
Meer over
Bedrijven
De afronding van de acquisitie markeert, zo zegt de bekendmaking, een belangrijke mijlpaal in de groeistrategie van Hitma GroepKS Perslucht, dat zich vooral richt op de voedingsmiddelen--en farmaceutische industrie sluit met het productassortiment en de serviceactiviteiten goed aan op de technische bedrijvengroep.
"Deze overname versterkt niet alleen onze positie in de markt, maar bevordert ook de synergie tussen de serviceorganisaties van onze bedrijven. We zijn verheugd Ed, Erik en Danny te verwelkomen binnen de groep en kijken uit naar de integratie van hun expertise binnen ons team", aldus algemeen directeur Michiel Jansen van Hitma Groep.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb