Laatste nieuws:

6 mei 2024 00:00

Sentech en Zilvertron maken samenwerking officieel

Sentech en Zilvertron hebben hun zakelijke relatie op 1 mei 2024 officieel beklonken. De bedrijven behouden wel gewoon hun eigen identiteit, maar vormen een groep met Sentech als eigenaar van alle Zilvertron-aandelen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
De reden voor de samenwerking luidt dat ze gezamenlijk beter ‘motion'-vraagstukken kunnen aanpakken dan alleen. Marco Leeggangers, Sentech's chief business development officer: "Maar dan wil je natuurlijk niet met de eerste de beste partij gaan samenwerken. Het moet wel een bedrijf zijn met dezelfde visie." Niet alleen de visies raken elkaar: de expertises van Sentech en Zilvertron, respectievelijk sensoren en aandrijftechnologie, sluiten mooi op elkaar aan.
Nadat Smile Invest instapte als financieel partner met kennis van (internationale) groei, sluit nu t Zilvertron zich aan, als leverancier van aandrijftechniek met engineeringscapaciteit. Leeggangers: "Wij zitten bij onze klanten aan tafel en denken met hen mee over oplossingen. We zijn geen distributeur die een doosje naar de klant schuift, maar integreren de benodigde technologie zelf met onze eigen engineeringsafdeling voor een naadloze implementatie. Zilvertron heeft dezelfde manier van werken. Daarom is dit zo'n goede match."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb