Laatste nieuws:

20 februari 2024 09:00

Nieuwe voorzitter Raad van Bestuur familiebedrijf Festo

Thomas Bock (52 )is met ingang van dit jaar de nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van Festo SE & Co. KG. Hij is de opvolger van Olivier Jung en afkomstig van CLAAS Group, een wereldwijd toonaangevende fabrikant van hoogwaardige landbouwmachines.

Voormalig Festo-ceo Oliver Jung: "Ik ben erg trots op wat we tot nu toe bij Festo samen met onze medewerkers hebben bereikt. Ik wens de heer Böck het allerbeste voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf. '
Voormalig Festo-ceo Oliver Jung: "Ik ben erg trots op wat we tot nu toe bij Festo samen met onze medewerkers hebben bereikt. Ik wens de heer Böck het allerbeste voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf.
Rechts
1/2
Meer over
Bedrijven
Böck was sinds 2019 ceo en daarvoor cto bij de landbouwmachinefabrikant. Als voormalig voorzitter van de Raad van Bestuur van CLAAS Group, zo laat Festo weten, brengt Böck een schat aan ervaring mee als het gaat om uitvoeren van een internationale groeistrategie in een hightech omgeving. Tot zijn belangrijke verantwoordelijkheden behoorde bovendien de holistische digitale transformatie van het bedrijf. "Ik kijk er erg naar uit om mijn ervaring in te zetten voor Festo. Samen met het Festo-team zullen we het waardegeoriënteerde familiebedrijf op koers houden voor succes en de verdere ontwikkeling ervan bevorderen", aldus Böck.

Nauw verbonden

Oliver Jung stond sinds november 2018 aan het roer van het familiebedrijf. Zijn staat van dienst omvat de doelgerichte uitbreiding van Festo's internationale voetafdruk langs de waardeketen, met name in Noord-Amerika, China en India. Jung heeft op die manier de nabijheid tot de klant als basis van de toekomstige levensvatbaarheid van Festo sterk verbeterd. De Raad van Toezicht en de eigenaars betreuren het vertrek van de heer Jung. Onder zijn leiding werd de financiële onafhankelijkheid van het familiebedrijf verder versterkt en de veerkracht vergroot. "Ik ben erg trots op wat we tot nu toe bij Festo samen met onze medewerkers hebben bereikt. Ik wens de heer Böck het allerbeste voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Persoonlijk zal ik me ook in de toekomst nauw verbonden blijven voelen met de Festo familie", aldus Oliver Jung.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb