Laatste nieuws:

20 februari 2024 09:19

Recordomzet in 2023 softwareleverancier COPA-DATA

De groepsomzet van softwareleverancier COPA-DATA heeft vorig jaar weer een omzetrecord behaald. De groepsomzet is in 2023 uitgekomen op EUR 87 miljoen – een stijging van 25 procent ten opzichte van 2022, het tot dan toe succesvolste jaar voor de Oostenrijkers.

Johannes Petrowisch, managing director van COPA-DATA CEE/ME : "We zijn ervan overtuigd dat 2024 ons aanzienlijke kansen zal bieden om ons klantenbestand uit te breiden en innovatieve oplossingen te leveren die voldoen aan de veranderende behoeften van de industrie en onze samenleving."'
Johannes Petrowisch, managing director van COPA-DATA CEE/ME : "We zijn ervan overtuigd dat 2024 ons aanzienlijke kansen zal bieden om ons klantenbestand uit te breiden en innovatieve oplossingen te leveren die voldoen aan de veranderende behoeften van de industrie en onze samenleving."
1/1
Meer over
Bedrijven
COPA-DATA, , in Nederland vertegenwoordigd door SigmaControl, brengt het leveranciersonafhankelijke zenon-softwareplatform op de markt. Dit platform voor de maak- en de energie-industrie bestuurt, bewaakt en optimaliseert machines en apparatuur. Kenmerk daarbij is de communicatie in heterogene productiefaciliteiten, dankzij deopen interfaces en meer dan 300 native drivers en communicatieprotocollen, die het platform ondersteunt. Dit jaar komt de zenon-versie 14 beschikbaar.

Vooruit kijken

Een belangrijke bijdrage aan de omzetgroei komt op het conto van COPA-DATA CEE/ME dat in de energie-industrie opgeld maakt. Met name oplossingen op het gebied van automatisering van substations, regionale meldkamers, hernieuwbare energiebronnen (wind, zon/fotovoltaïsche energie, waterkracht) en batterij-energie opslagsystemen (BESS) zijn enorm populair geworden.
Johannes Petrowisch, managing director van COPA-DATA CEE/ME: "Terwijl we vooruitkijken naar 2024, zal COPA-DATA zich blijven richten op oplossingen voor de opwekking van hernieuwbare energie, energiedistributie en -transmissie, energieopslag, energie-efficiëntie en modulaire productie door gebruik te maken van de leveranciersonafhankelijke MTP-standaard, met name waardevol voor life sciences en de proces industrie in het algemeen."

 

 

 

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb