24 januari 2024 17:09

WEISS Nederland wordt WEISS Benelux

WEISS Nederland B.V. laat weten voortaan als WEISS Benelux door het leven te gaan. Belgiƫ en Luxemburg worden voortaan rechtstreeks door WEISS bediend.

Het portfolio van het van oorsprong Duitse familiebedrijf WEISS blijft groeien. Behalve indexeertafels behoren ‘pick&place'-oplossingen, ascombinaties en deltarobots tot het programma. Omdat in de toekomst steeds meer besturingssystemen en digitale oplossingen aan het assortiment worden toegevoegd, zal WEISS klanten uit België en Luxemburg rechtstreeks vanuit het filiaal in Oldenzaal bedienen.  

Direct contact belangrijker 

Met de naamsverandering naar WEISS Benelux komt er een einde aan de eerdere distributie via een handelspartner. "Het directe contact met onze klanten wordt steeds belangrijker, omdat we zijn veranderd van een onderdelenproducent in een aanbieder van oplossingen", legt salesmanager Marcel Klieverik uit."De veelzijdige toepassingen in een breed scala aan bedrijfstakken vereisen zeer diepgaande kennis en een hoog niveau aan adviseringsexpertise, die niet optimaal kunnen worden gegarandeerd via een handelspartner. We kijken er daarom naar uit om in de toekomst rechtstreeks contact te leggen met onze klanten. We willen ATB bedanken voor de afgelopen 30 jaar en blijven op vriendschappelijke voet met hen verbonden."

Foto's:

WEISS Nederland wordt WEISS Benelux

© Aandrijvenenbesturen.nl