Laatste nieuws:

21 juli 2020 09:00

Nieuwe vakliteratuur over filtratietechniek

Bosch Rexroths nieuwe Technische Leergang over filtratietechniek gaat in op het concept en de technologieën die een rol spelen bij het schoon, droog en luchtvrij houden van vloeistoffen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 70% van de optredende storingen in hydraulische systemen is terug te voeren tot een onvoldoende conditionering van de hydraulische vloeistof. Dit vraagt om een juiste keuze van filters, filterconcept en onderhoudsmanagement waarmee niet alleen de betrouwbaarheid van de installatie wordt vergroot, maar ook de standtijd van
de hydraulische vloeistof en filters aanzienlijk toeneemt. In deze technische leergang wordt ingegaan op de begrippen en technieken die daarbij een rol spelen.

De betreffende vakliteratuur is online te bestellen en is beschikbaar in het Engels en Duits. Deze technische leergang is gebaseerd op de Nederlandstalige Feda uitgave ‘Filtertechniek'.

Reacties (1)

Hoe komt het toch dat grote, interessante en belangrijke bedrijven zo verschrikkelijk laat zijn met zogenaamd "nieuws"? Ik trap echt niet graag op tenen en ik maak graag vrienden en geen vijanden, maar, met alleen lief doen tegen elkaar kom je er niet. We moeten duidelijk en vooral eerlijk zijn en ons niet altijd laten leiden (ja, leiden), door het geld! Triple R Oil Cleaner doet dit al bijna 30 jaar! En nog ondervinden we een geweldige weerstand van bedrijven en instellingen die hier totaal geen (financieel) belang bij hebben.

Gert van Vliet

23-07-2020 op 10:49

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze partners meer (2)...

Rotero Holland bv

DIS Sensors

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb