Laatste nieuws:

4 juni 2020 09:38

Vydraulics neemt Doedijns, Sypack en Koppen & Lethem over

De Belgisch/ Nederlandse Vydraulics groep heeft drie onderdelen van de Doedijns Group International (DGI) overgenomen. Alle partners behouden de eigen identiteit en blijven gehuisvest op hun huidige locatie. De overname heeft geen gevolgen voor de werkgelegenheid.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De drie onderdelen zijn:
• Doedijns: systeemoplossingen op het gebied van hydraulica en leverancier van hydraulische, pneumatische en elektromechanische aandrijfcomponenten
• Sypack: aanbieder van helicopter fueling systemen

• Koppen & Lethem: leverancier van hydraulische en elektromechanische aandrijfcomponenten

De Vydraulics groep wil totaaloplossingen bieden voor systemen, componenten en service op het gebied van bewegings- en besturingstechnologie en proces systemen. Basisprincipe is de klant geheel te ontzorgen, van ontwerp tot productie, inbedrijfstelling en onderhoud.

Commercieel directeur Wouter Vullers van Vydraulics: "De geografische spreiding van de bedrijven, specialistische expertise en bedrijfsspecifieke marktfocus maken het mogelijk een zeer breed scala aan klanten en industrieën te bedienen."

CEO Steven Vangeersdaele van Vydraulics: "De Vydraulics groep wordt ondersteund door een gevestigd familiefonds met een sterke focus op de lange termijn. Dit biedt een stabiele basis voor de verwezenlijking van onze strategie en groeiambitie."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb