Laatste nieuws:

14 april 2020 14:57

Trelleborg op de virtuele ‘tour’

Trelleborg Sealing Solutions geeft met een 'Virtual Tour' exclusieve toegang tot productiesites en webinars. De rondleiding, oorspronkelijk gelanceerd in 2019, is nu uitgebreid met virtuele toegang tot de fabriek voor vloeibaar-siliconenrubber (LSR) in Stein am Rhein, Zwitserland, en een kijkje in de ruimtevaart-geaccrediteerde elastomeerproductiefaciliteit in Tewkesbury, Engeland.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
Onder leiding van een moderator kunnen bezoekers in een 360° virtuele omgeving hun individuele reis door de wereld van Trelleborg maken. Tijdens de tour presenteert het bedrijf zijn applicatiekennis en productdiversiteit met interviews met experts. Vragen van de bezoeker kunnen direct worden beantwoord via een live chatfunctie. Wie nog verder in detail wil gaan, kan dit doen door talrijke webinars te bekijken.
Holger Baur, Director European Marketing & Communications: "Trelleborg gebruikt nieuwe digitale touchpoints om met ons publiek in gesprek te gaan. Daarom biedt onze Virtual Tour niet alleen relevante technische informatie, maar ook de mogelijkheid om met onze experts te communiceren via live chat. In de industriële business-to-business sector is zo'n platform uniek." Prof. Dr. Konrad Saur, Vice President Innovation & Technology en een van de experts die bezoekers ontmoeten op de virtuele tour: "Wij willen zo zichtbaar mogelijk zijn voor onze klanten en hen een exclusieve blik achter de schermen van Trelleborg Sealing Solutions geven. Tijdens hun tour kunnen bezoekers onze product- en materiaalinnovaties verkennen en ook een kijkje nemen in ons ultramoderne R&D-laboratorium en geautomatiseerde productiefaciliteiten".

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb