Laatste nieuws:

3 maart 2020 14:17

Rockwell Automation start samenwerking met Routeco in België en Luxemburg

Routeco wordt de preferred distributor van Rockwell Automation voor de Belgische en Luxemburgse markt. Routeco zal de distributieactiviteiten uitvoeren vanaf de nieuwe bedrijfslocatie in Turnhout.

De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst. Van links naar rechts: Jan de Witte (Rockwell Automation), James Jonkers en Dave Amps (beide Routeco). (foto: Rockwell Automation)'
De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst. Van links naar rechts: Jan de Witte (Rockwell Automation), James Jonkers en Dave Amps (beide Routeco). (foto: Rockwell Automation)
1/1
Meer over
Bedrijven
Het partnership is opgezet om de dienstverlening aan de klanten van Rockwell Automation in Belgi? en het Groothertogdom Luxemburg te optimaliseren. Routeco streeft naar een uitstekende service door continuïteit in voorraad, een verbeterde logistiek met dagelijkse leveringen door heel Belgi? en Luxemburg en de spoedlevering van producten in geval van storingen en technische problemen. De Belux-regio krijgt een accountmanagementteam met uitgebreide kennis van de producten van Rockwell Automation.

Belgische en Luxemburgse klanten van Rockwell Automation kunnen vanaf 1 april 2020 hun eerste orders bij Routeco plaatsen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb