Laatste nieuws:

26 februari 2020 10:43

Rockwell Automation neemt Asem over

Rockwell Automation heeft een overeenkomst ondertekend voor de overname van Asem, een Italiaanse leverancier van automatiseringstechnologie in. Het bedrijf levert industriële pc’s (IPC’s), human machine interfaces (HMI), hardware en software, externe toegangsmogelijkheden en veilige, industriële IoT gateway-oplossingen.

Asem is gevestigd in Italië'
Asem is gevestigd in Italië
1/1
Meer over
Bedrijven
"Door de integratie van slimme apparaten, een besturingsplatform en ontwerp- en operationele software in één netwerk, maken Asems automatiseringsoplossingen ‘The Connected Enterprise' mogelijk dankzij slimmere technologie, verbeterde productiviteit en een veiligere omgeving", zegt Fran Wlodarczyk, senior vice-president, Architecture & Software bij Rockwell Automation.
"Dankzij de kracht van ASEM in de IPC-markt en zijn expertise op het gebied van HMI kunnen we ons hard- en softwareportfolio voor besturing en visualisatie verder uitbreiden en bovendien hoogwaardige, geïntegreerde automatiseringsoplossingen leveren. Dankzij innovatieve hard- en software krijgen onze klanten de beschikking over flexibele en gemakkelijk configureerbare, industriële computertechnologie. Die stelt hen in staat om een snellere time-to-market te realiseren; hun cost of ownership te verlagen, het gebruik van assets te verbeteren en de bedrijfsrisico's beter te beheren."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb