Laatste nieuws:

28 januari 2020 14:50

Indutrade Benelux neemt VarioDrive over

Indutrade Benelux heeft VarioDrive uit Oud-Beijerland overgenomen. Volgens Indutrade past VarioDrive met hun expertise op het gebied van aandrijf- en besturingstechniek perfect bij de technische bedrijvengroep.

Vlnr: Mevrouw en de heer Goudswaard (directeur VarioDrive), Robert Timmer (algemeen directeur Indutrade Benelux) en Leo van Diemen (financieel directeur Indutrade Benelux).'
Vlnr: Mevrouw en de heer Goudswaard (directeur VarioDrive), Robert Timmer (algemeen directeur Indutrade Benelux) en Leo van Diemen (financieel directeur Indutrade Benelux).
1/1
Meer over
Bedrijven

VarioDrive blijft als zelfstandige onderneming onder hun eigen naam opereren. Dirk Goudswaard blijft aan als directeur.  

VarioDrive is in 1996 opgericht en heeft 11 medewerkers in dienst, waaronder gekwalificeerde ingenieurs die intensief met klanten samenwerken bij het vinden van oplossingen voor motion control-uitdagingen. Marktsegmenten en toepassingen die het bedrijf bedient, zijn voornamelijk OEM-gerelateerd. Het levert en assembleert elektrische en mechanische componenten, inclusief de bijbehorende software en handleidingen. De projectingenieurs kunnen klanten opleiden en ze verlenen eerstelijnsservice.

Over Indutrade

Onder de Indutrade Benelux-holding vallen de in de Benelux gevestigde bedrijven van het Zweedse, beursgenoteerde, Indutrade AB. Indutrade richt zich op hoogwaardige technologieën voor industriële nichetoepassingen. De aangesloten bedrijven brengen technische componenten en systemen op de markt en verzorgen service-activiteiten.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb