Laatste nieuws:

21 januari 2020 11:18

ABF doneert budget voor kerstgeschenken aan WNF en War Child

ABF doneert dit jaar het volledige budget voor kerstgeschenken. Het bedrijf steunt onder andere het Wereld Natuur Fonds en War Child.

Foto: ABF'
Foto: ABF
1/1
Meer over
Bedrijven
Klanten van de groothandel in lagers en elektromotoren kregen via een persoonlijke kerstkaart en nieuwsbrief een oproep om te stemmen op hun favoriete goede doel. En in groten getale hebben zij de afgelopen maand online gestemd. “Daarnaast hebben wij veel positieve reacties van onze klanten gehad op de actie”, vertelt Arjen van Beek, Marketing Manager bij ABF.

Bonus gedoneerd
“Onze collega’s hebben een deel van hun eigen bonus ook gedoneerd aan de goede doelen. We zijn ze hier heel dankbaar voor”, aldus Arjen van Beek. Zodoende was er een prachtig bedrag van 8.627 euro voor het WNF, War Child en Animal Aid Unlimited beschikbaar. 

"Maar toen het nieuws over de aanhoudende bosbranden in Australië ons bereikte, vonden we dat we dit niet konden negeren", aldus Arjen van Beek. ABF besloot daarom begin januari nogmaals 1.000 euro te doneren aan de Australische tak van het WNF voor de bescherming van koala’s.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb