Laatste nieuws:

26 november 2019 12:44

Rubix Haarlem wordt gecertificeerd als NSK AIP Service Branch

Rubix Haarlem, leverancier van 400.000 MRO (onderhouds-, reparatie- en revisie)-producten aan industriële en onderhoudsklanten uit diverse sectoren, is voortaan een NSK Certified AIP Service Branch.

Vlnr: Kiichi Oma, adjunct-directeur GAM Marketing, European Industrial Business Unit (EIBU), NSK; Jean-Yves Chapelet, directeur GAM Marketing, directeur Verkoopafdeling West-Europa, EIBU, NSK; Paul Timmermans, manager Operationele inkoop, Rubix Haarlem; Eric Dijkstra, Manager Lagers & mechanische aandrijftechniek Benelux, Rubix Haarlem; Willy Jacobs, Territory Sales Manager Benelux & Nordics, EIBU, NSK; Takamasa Ohira, Deputy Managing Director EIBU, Director Sector Marketing EIBU, NSK; en Francisco Terol, Director Technical Centers, Rubix Haarlem.'
Vlnr: Kiichi Oma, adjunct-directeur GAM Marketing, European Industrial Business Unit (EIBU), NSK; Jean-Yves Chapelet, directeur GAM Marketing, directeur Verkoopafdeling West-Europa, EIBU, NSK; Paul Timmermans, manager Operationele inkoop, Rubix Haarlem; Eric Dijkstra, Manager Lagers & mechanische aandrijftechniek Benelux, Rubix Haarlem; Willy Jacobs, Territory Sales Manager Benelux & Nordics, EIBU, NSK; Takamasa Ohira, Deputy Managing Director EIBU, Director Sector Marketing EIBU, NSK; en Francisco Terol, Director Technical Centers, Rubix Haarlem.
1/1
Meer over
Bedrijven
Het bedrijf, opgericht in 1994 en voorheen bekend als AKN of Brammer, is een zeer actieve tak van de Rubix Groep. Het streeft naar de creatie van toegevoegde waarde en het ontwikkelen van specifieke oplossingen voor individuele klantwensen. De relatie met NSK is sterk en het managementteam wilde op deze basis voortbouwen door met behulp van AIP (Added Value Programme) de samenwerking uit te bouwen.

Het AIP programma bestaat uit engineering- en serviceoplossingen van NSK. Het programma heeft de bedoeling om toegevoegde waarde te creëren voor eindgebruikers, door het verbeteren van de betrouwbaarheid van hun machinepark, het uitbouwen van technische kennis en de winstgevendheid te verbeteren (via een lagere total cost of ownership). Als gecertificeerd AIP Service Branch zal Rubix Haarlem er voor zorgen dat de operationele- en onderhoudsprocessen van haar klanten efficiënter en dus winstgevender worden.

In de zomer van 2018 ging het bedrijf van start met een opleiding in het kader van de certificatie tot AIP Service Branch. Daarbij woonde een Rubix-team twee sessies bij in het trainingscentrum van NSK in Tilburg, Nederland. De eerste sessie ging over de basisprincipes van AIP en hoe deze het beste kan ingezet worden voor klanten. De tweede sessie richtte zich op aspecten zoals de berekening van het rendement van de investering, het uitvoeren van AIP-analyses, het geven van lageropleidingen en het opzetten van AIP+ demonstraties.

Na afloop van de opleiding werden samen 2 snackfabrieken bezocht. Deze stap bestond uit het lanceren van AIP bij deze klanten en het uittekenen van procesfiches voor beide bedrijven. Op basis van deze bezoeken werden aanzienlijke potentiële besparingen geïdentificeerd, die werden gedocumenteerd en aan de eindgebruikers voorgelegd.

In juli 2019 vond de uitreiking van het behalen van het NSK AIP Service Branch certificaat plaats bij Rubix Haarlem. Het bedrijf wil verder uitgroeien tot een ‘centre of excellence' en is het bezig met het ontwikkelen van een eigen MRO-opleiding in Haarlem met NSK-producten en -materialen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb