Laatste nieuws:

16 maart 2009 10:45

Hansen levert eerste tandwielkast uit Chinese fabriek

Hansen Transmissions International N.V. (LSE ticker ‘HSN'), een wereldwijd gevestigd producent en leverancier van tandwielkasten met een leidende positie in de markt van tandwielkasten voor wind turbines, heeft de eerste tandwielkast werd geleverd uit haar nieuwe fabriek in het Beichen Hi-tech Industrial park in Tianjin.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De levering van de eerste tandwielkast vanuit de nieuwe fabriek voor assemblage en test, op een terrein van 250.000 m² in het Beichen Hi-tech Industrial park in Tianjin, werd gerealiseerd 6 maanden na de start van de bouwwerken in september 2008. Deze eerste tandwielkast zal ingezet worden in een turbine van 2.1 MW van Suzlon. De fabriek in Tianjin zal verder worden uitgebouwd naar het model van de fabriek voor tandwielkasten in Lommel, België, en zal gebruik maken van dezelfde machines en productieprocessen.

Ivan Brems, CEO van Hansen Transmissions: "De levering, op tijd en binnen het budget, van de eerste tandwielkast vanuit onze Chinese fabriek, is een nieuwe mijlpaal voor Hansen. Deze nieuwe fabriek in China maakt het mogelijk om nu ook producten van hoge kwaliteit leveren in China, naast de bestaande fabrieken in België en China."

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb