Laatste nieuws:

12 maart 2009 16:39

Vector genomineerd voor titel Best Managed Company

Vector Aandrijftechniek is voor het tweede achtereenvolgende jaar genomineerd voor de titel Best Managed Company 2009 van Nederland. In 2008 won Vector deze titel.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

In de jaarlijkse competitie zoekt Deloitte samen met haar partners Nyenrode Business Universiteit, de KvK, VNO-NCW en Management Team naar de 50 best geleide ondernemingen in Nederland. De competitie bestaat uit een aantal fasen. Zo wordt de bedrijfsvoering doorgelicht; niet alleen financiële resultaten staan centraal, ook wordt bekeken hoe de strategie, HR, risicomanagement, de interne organisatie en marketing & sales zijn ingericht. Vervolgens geven de kandidaten een bedrijfspresentatie aan een onafhankelijke regionale jury met afgevaardigden van de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Deloitte. 

De ontknoping van de competitie volgt in april; dan maakt Deloitte de 50 uitblinkers bekend veneals het bedrijf dat de titel ‘Best Managed Company 2009' een jaar mag dragen. Bernard Wientjes (voorzitter VNO-NCW), Frans van Steenis (voorzitter KvK Nederland), Willem Burggraaf (hoogleraar Ondernemerschap en DGA bedrijven Nyenrode), Ewald Smits (hoofdredactie Management Team)  en Jan Dalhuisen (Deloitte) vormen samen de hoofdjury.

www.vector.nu/

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb