Laatste nieuws:

20 augustus 2019 14:53

Mitsubishi Electric investeert in producent van lineaire servomotoren

Mitsubishi Electric Corporation heeft een belang genomen in Akribis Systems, een in Singapore gevestigde producent van lineaire servomotoren.

Akribis Systems is een in Singapore gevestigde producent van lineaire servomotoren.'
Akribis Systems is een in Singapore gevestigde producent van lineaire servomotoren.
1/1
Meer over
Bedrijven
Mitsubishi Electric wil door de integratie van de servosystemen en andere industriële automatiseringsproducten uit het assortiment van Akribis inspelen op de toenemende behoefte aan hoge specificaties en hoge precisie in productie. Dit is nodig bij producten die gebruik maken van nieuwe technologieën, zoals 5G, om te voldoen aan de vraag van het IoT-gerelateerde bedrijf.
Door de miniaturisering en hoge functionaliteit van smartphones en de versnelde toepassing van elektrische voertuigen, zijn lineaire servomotoren steeds meer in trek. In apparatuur voor de productie van halfgeleiders, platte beeldschermen, lithium-ion batterijen enz bereiken ze een hogere productiviteit en precisie.
Mitsubishi Electric wil met de investering in Akribis, dat een groot aandeel heeft in de wereldwijde markt voor lineaire servomotoren, de ontwikkeling van e-F@ctory versnellen en haar totale industriële automatiseringsoplossingen versterken door haar eigen servosystemen en andere industriële automatiseringsproducten te combineren met Akribis' brede productassortiment en flexibele aanpassingsmogelijkheden.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb