Laatste nieuws:

20 juni 2019 11:49

Vinci Energies neemt Koning en Hartman over

Koning & Hartman komt in handen van Vinci Energies. Het technologiebedrijf, gespecialiseerd in communicatienetwerken, moet het portfolio in de ICT, telecom en industrie van Vince versterken.

Koning & Hartman specialiseert zich nu telecommunicatieoplossingen voor de industrie en kritische communicatienetwerken. '
Koning & Hartman specialiseert zich nu telecommunicatieoplossingen voor de industrie en kritische communicatienetwerken.
1/1
Meer over
Bedrijven

Koning & Hartman werd meer dan 120 jaar geleden opgericht en is van oudsher actief in de industrie, telecomsector en haar infrastructuur, door besturingssystemen te installeren en datacommunicatiediensten aan te bieden. De organisatie specialiseert zich nu telecommunicatieoplossingen voor de industrie en kritische communicatienetwerken. Deze klantspecifieke oplossingen worden voornamelijk geleverd aan industriële klanten en telecomoperators, maar ook aan organisaties in de zakelijke en financiële dienstverlening, gezondheidszorg, openbare orde & veiligheid en openbaar vervoer.

Elkaar versterken

Vince Energies bedient deze markten met de merken Actemium, Axians, Omexom en Vinci Facilities.
Rob van Kaathoven, deputy managing director van VINCI Energies in Nederland: "Koning & Hartman is een technologisch gedreven organisatie, met ondernemende business units, die goed past bij de Vinci Energies cultuur. Technovation van Koning & Hartman versterkt het Axians portfolio in de telecom en ICT-markt en het Actemium portfolio in industriële automatisering en oplossingen."

Digitale transformatie

Oswald Coene, CEO van Koning & Hartman: ‘Vinci zet met Axians en Actemium in op digitale transformatie en smart industrie; dit sluit naadloos aan bij de strategie en visie van ons bedrijf. Als autonome business units kunnen we onze dienstverlening blijven ontwikkelen."

Met ruim 320 medewerkers in Nederland en België realiseerde Koning & Hartman een omzet van 66 miljoen euro in 2018. De transactie zal naar verwachting begin juli 2019 worden afgerond.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb