Laatste nieuws:

13 juni 2019 14:58

Elsto Services haalt machinespecialist Eterpol in huis

Elsto Services nam onlangs Eterpol, technisch specialist voor het ontwikkelen en verbeteren van machines, over. Met de overname haalt Elsto een verbreding en verdieping van kennis in huis.

De afgelopen jaren werkte Elsto Services Weert al intensief samen met Eterpol op het gebied van proces- en machineoptimalisaties.'
De afgelopen jaren werkte Elsto Services Weert al intensief samen met Eterpol op het gebied van proces- en machineoptimalisaties.
1/1
Meer over
Bedrijven
De afgelopen jaren werkte Elsto Services Weert al intensief samen met Eterpol op het gebied van proces- en machineoptimalisaties.

Het in 1988 opgerichte Eterpol ontwierp en bouwde in het begin complete bakkerijmachines, maar inmiddels richt het bedrijf zich op de algemene machine- en apparatenbouw. Eterpol versimpelt waar mogelijk complexe uitrustingen. Dankzij constructieve en procesmatige verbeteringen blaast het machines en installaties een nieuw leven in, vooral dankzij up-to-date besturingssystemen.

Eigen voorspellend onderhoudssysteem 

Elsto beweegt zich al meer dan een halve eeuw op het vlak van aandrijven en besturen. Elsto Services is de preventieve onderhouds- en renovatietak binnen de groep. Waar Elsto Drives & Controls zich concentreert op het ontwerpen, produceren en verkopen van aandrijf- en besturingsoplossingen, draait bij bij services alles om after-sales diensten. Met de overname van Eterpol zijn de eerste stappen om een eigen voorspellend onderhoudssysteem op te zetten gezet.

Thijs Nabben is commercieel verantwoordelijk. Dirk Wiermans neemt vanuit zijn Eterpol-achtergrond de leiding over de technische kant. De Eterpol-machines gaan verder onder het merk van Eterpol zelf.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb