Laatste nieuws:

3 juni 2019 12:01

STODT sluit partnerovereenkomst voor opleiden met Siemens software

Bedrijfsopleider STODT is een samenwerking aangegaan met Siemens Digital Industries Software. Met behulp van de nieuwste Siemens-software kunnen cursisten van CNC-machines programmeren, simuleren en produceren.

Alle aanwezige CNC-machines en vijf-assige bewerkingscentra bij STODT kunnen worden aangestuurd met deze NC-programma’s. '
Alle aanwezige CNC-machines en vijf-assige bewerkingscentra bij STODT kunnen worden aangestuurd met deze NC-programma’s.
1/1
Meer over
Bedrijven

Alle aanwezige CNC-machines en vijf-assige bewerkingscentra bij STODT kunnen worden aangestuurd met deze NC-programma's. Cursisten zien dan direct het resultaat van hun programmeerwerk.

STODT is een gespecialiseerde bedrijfsopleider op het gebied van verspanings-, meet- en productietechnologie en gebruikt tijdens trainingen en cursussen Siemens' NX computer-aided manufacturing (CAM) software om machines en generieke automatiseringssystemen te besturen.

Dit biedt cursisten de mogelijkheid om CNC-productie, onder supervisie van professionals en docenten, virtueel te simuleren en direct te koppelen aan een fysieke productieomgeving. Cursisten vanuit verschillende achtergronden, waaronder studenten van niveau 3 en 4 Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL), niveau 4 Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) en medewerkers van bedrijven uit de maakindustrie kunnen hierdoor praktijkervaring opdoen met het programmeren van CNC-machines.

Bovendien verzorgt STODT de Siemens NX CAM-trainingen in Hengelo en Best en fungeert daarmee als officiële trainingspartner van Siemens.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb