Laatste nieuws:

6 mei 2019 15:59

Robotica-platform: aanbieders en gebruikers dichter bij elkaar

Waar igus bekend is van de kerntechnologie motion plastics, waagt de leverancier zich nu ook aan een online-platform dat aanbieders en gebruikers van roboticacomponenten bij elkaar brengt, zo viel te zien tijdens Hannover Messe.

igus ziet groei in het gebruik van kunststof overbrengingen en onderdelen bij de bouw van robots. '
igus ziet groei in het gebruik van kunststof overbrengingen en onderdelen bij de bouw van robots.
1/1
Meer over
Bedrijven
Zo ziet igus groei in het gebruik van kunststof overbrengingen en onderdelen bij de bouw van robots. Samen met 16 partners uit de robotica-industrie werd het online-platform rbtx.com  gepresenteerd, dat aanbieders en gebruikers op een platform voor Lean-Robotica bij elkaar brengt. Daar kan je volledige industriële- en service robots configureren.
Kunststof machine-elementen worden meer en meer high-tech, getuige de glijlagers met smart intelligence van igus. Met een icom plus communicatiemodule, kan je als gebruiker beslissen in welke vorm je de verkregen data wil verwerken. Van een offline-versie voor restrictieve omgevingen en het koppelen van de waarden aan de server tot aan het automatisch bestellen van reserve-onderdelen, het staat de gebruiker vrij zijn data te integreren en uit te lezen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb