Laatste nieuws:

2 mei 2019 15:39

Sorama en Fluke vinden elkaar in sneller detecteren van persluchtlekken

TU/e spin-off Sorama gaat een samenwerking aan met Fluke, fabrikant van meetapparatuur. Samen hebben de bedrijven een nieuwe manier ontwikkeld om het detecteren van persluchtlekken te vereenvoudigen en te versnellen. Het resultaat van die samenwerking is een nieuw product, waarmee technici perslucht-, gas- of vacuümlekken kunnen traceren.

Samen hebben de bedrijven een nieuwe manier ontwikkeld om het detecteren van persluchtlekken te vereenvoudigen en te versnellen. '
Samen hebben de bedrijven een nieuwe manier ontwikkeld om het detecteren van persluchtlekken te vereenvoudigen en te versnellen.
1/1
Meer over
Bedrijven
Tot nu toe was de techniek die werd gebruikt om geluid te visualiseren, "beam forming", duur om te implementeren, gecompliceerd in gebruik en vooral gericht op high-end R&D- of consulting services. Fluke is de samenwerking met Sorama aangegaan om de ervaring die het Eindhovense bedrijf heeft op het gebied van akoestische beeldvorming beschikbaar te stellen voor onderhoudstechnici en heeft een tool ontwikkeld die de duurzaamheid en bruikbaarheid heeft die vereist zijn voor industriële onderhoudstoepassingen.
Dr. Rick Scholte, CEO en oprichter van Sorama. "De samenwerking met Fluke maakt interessante applicaties voor onderhoudstoepassingen mogelijk op het gebied van geluidsarm productontwerp en slimme steden."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb