Laatste nieuws:

2 mei 2019 12:08

Alers neemt Heemhorst International en WEMO-techniek over

Alers Machinebouw en Onderhoud uit Wekerom heeft vanaf 1 mei de Nieuwleusense bedrijven Heemhorst International en WEMO-techniek overgenomen. De drie bedrijven blijven zelfstandig opereren onder leiding van directeur Maarten Alers.

Alers Machinebouw en Onderhoud uit Wekerom heeft vanaf 1 mei de Nieuwleusense bedrijven Heemhorst International en WEMO-techniek overgenomen. '
Alers Machinebouw en Onderhoud uit Wekerom heeft vanaf 1 mei de Nieuwleusense bedrijven Heemhorst International en WEMO-techniek overgenomen.
1/1
Meer over
Bedrijven
WEMO-techniek is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van monsternamesystemen gericht op kwaliteitsbewaking en -controle. Heemhorst is gefocust op de ontwikkeling en productie van machines voor de droge stof- en stortgoedverwerking.
De huidige eigenaar van Heemhorst en WEMO-techniek legt vanwege zijn leeftijd zijn functie neer. Alers onderhoudt en levert al meer dan 20 jaar onderdelen van machineparken van kunststof-, veevoeder- en papierfabrieken in Nederland, België en Duitsland. Er werken 30 mensen. Alers: "De afgelopen jaren zijn zowel Heemhorst als WEMO-techniek flink gegroeid. Dankzij deze overname kunnen we een volgende stap maken."
Alers: "Wat wij niet in huis hebben, is een gedegen engineersafdeling. Wij zien bij Heemhorst en WEMO-techniek juist een omgekeerde situatie: een sterke focus op engineering en de productie van installaties. Dit is een win-win: kwalitatieve engineering, een werkplaats en service en het onderhoud aan installaties."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb