Laatste nieuws:

29 april 2019 15:28

GE Healthcare en Rockwell Automation samen in automatisering voor biofarmaceutische industrie

GE Healthcare en Rockwell Automation bundelen hun expertise op het gebied van automatisering, IT en single-use oplossingen om biofarmaceutische productiefaciliteiten te realiseren die geschikt zijn voor het digitale tijdperk. De twee bedrijven gaan biofarmaceutische bedrijven helpen bij het ontwikkelen van flexibele en schaalbare systemen voor de toekomst.

GE Healthcare en Rockwell Automation werken samen in automatisering voor biofarmaceutische industrie.'
GE Healthcare en Rockwell Automation werken samen in automatisering voor biofarmaceutische industrie.
1/1
Meer over
Bedrijven

Die bedrijven moeten zo sneller kunnen reageren op de snel veranderende vraag uit de markt en bovendien flexibele productie-omgevingen en gestroomlijnde productieprocessen kunnen inrichten. GE Healthcare neemt als OEM-partner deel aan het Rockwell Automation PartnerNetwork-programma om te helpen bij het aanbieden van best-in-class gedistribueerde besturingssystemen.

Flexibeler

Fran Wlodarczyk, Senior Vice President, Architecture and Software, bij Rockwell Automation: "Onze samenwerking met GE Healthcare zal biofarmaceutische productiefaciliteiten flexibeler maken. De fabriek van de toekomst laat zien wat er mogelijk is in biofarmaceutische productieprocessen. Zij maken gebruik van connectiviteit, informatie en modulaire apparatuur om kleinere, efficiëntere processen in te richten. Nu GE Healthcare zich aansluit bij ons PartnerNetwork-programma zal onze gezamenlijke inspanning ervoor zorgen dat GE Healthcare de Connected Enterprise van de grond krijgt. Zo kunnen producenten voldoen aan de vraag van hun klanten naar geneesmiddelen op maat en kunnen zij producten bovendien sneller op de markt brengen."

Single-use bioprocessing

De samenwerking tussen GE Healthcare en Rockwell Automation maakt gebruik van de gecombineerde expertise in single-use bioprocessing en kennis van automatisering en IT, zodat productiedata gebruikt kunnen worden om de operationele resultaten te verbeteren.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb