Laatste nieuws:

11 april 2019 12:27

Nieuwe high-tech productielijn Fontijne Holland doorstaat FAT

Het eerste deel van de innoverende wielproductielijn, een productielijn van velgen voor personenauto's, heeft de FAT (Factory Acceptance Test) doorstaan. De ontwikkeling van de productielijn startte in november 2017 en is ontwikkeld voor uiteenlopende afnemers om een (groot) deel van hun eigen productieproces te automatiseren.

Het eerste project van deze high-tech machines bestaat uit een op maat gesneden productielijn voor het produceren van voorgevormde ringen'
Het eerste project van deze high-tech machines bestaat uit een op maat gesneden productielijn voor het produceren van voorgevormde ringen
1/1
Meer over
Bedrijven
Met de lijn bouwt Fontijne Holland voort op de lange geschiedenis en het succes van de wielproductielijn van het voormalige bedrijf Fontijne Grotnes, wat na een doorstart in 2017 verder ging onder de naam Fontijne Holland.
Het eerste project van deze high-tech machines bestaat uit een op maat gesneden productielijn voor het produceren van voorgevormde ringen, Fontijne Holland noemt dit een preparation line. Eind maart is dit product aan de eerste eigenaar verstuurd. De complete productielijn wordt na aankomst op de locatie van de eigenaar geassembleerd en getest.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb