Laatste nieuws:

4 april 2019 15:30

Komt u ook naar het Engineering Event Safety?

Op 14 mei verwelkomen wij u graag tijdens het Engineering Event Safety. Een sterke line-up zorgt voor inzicht en inspiratie. Het thema dat centraal staat tijdens deze tiende editie is: 'Safety in tijden van verandering'.

Marieke Coumans, oprichter en advocaat bij Fifth Advocatuur, gaat in op de mogelijke gevolgen wanneer een bedrijf door een ongeval met zijn product plotseling in aanraking komt met een toezichthouder.'
Marieke Coumans, oprichter en advocaat bij Fifth Advocatuur, gaat in op de mogelijke gevolgen wanneer een bedrijf door een ongeval met zijn product plotseling in aanraking komt met een toezichthouder.
1/1
Meer over
Bedrijven
10 jaar Safety Event! Dit jubileum vraagt om een terugblik, maar vooral om een blik in de toekomst. Paul Hoogerkamp (eigenaar/Safety Consultant, MECID) poetste zijn glazen bol op en gunt ons een blik op een safety-landschap, zoals dat er volgens hem over 10 jaar kan uitzien.
• Hoe lag het safety-landschap er 10 jaar geleden bij?
• Wat zijn sindsdien de belangrijkste veranderingen/verbeteringen?
• Wat hebben we over het hoofd gezien of onderschat?
• Hoe ziet het safety-landschap er over 10 jaar uit?

Toezichthouder, handhaver of stoomwals?

Een bedrijf kan door een ongeval met zijn product plotseling in aanraking komen met een toezichthouder. Marieke Coumans, oprichter en advocaat bij Fifth Advocatuur, gaat in op welke gevolgen dit kan hebben. Dit wordt aan de hand van de volgende vragen belicht:
• Hoe zorg je dat je technisch dossier de kritische blik van een toezichthouder kan doorstaan?
• Hoe hou je je staande in het spervuur van vragen van een toezichthouder?
• Hoe voorkom je datgene waar je niet aan hebt gedacht?
• Hoe ver mag een toezichthouder gaan en wat zijn de bevoegdheden van een toezichthouder
• De toezichthouder gaat te ver of zit er naast, wat nu?
Tijdens het Engineering Event Safety krijgen bezoekers antwoord op safety-vragen en kunnen luisteren naar de vragen en meningen van andere deelnemers. Weten welke sprekers u nog meer zullen inspireren? Bekijk dan ook het middagprogramma met de verschillende learnshops.

Inschrijven kan hier

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb