Laatste nieuws:

4 april 2019 14:29

ACB Group viert 25-jarig bestaan

ACB Group uit Horst, bekend van ACB Transportbanden & Onderdelen en ARCO Solutions, bestaat 25 jaar. Van de oprichting in een kelder tot aan drie vestigingen met 115 mensen in dienst. En rek is er nog niet uit.

ACB Group uit Horst viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. '
ACB Group uit Horst viert dit jaar haar 25-jarig bestaan.
1/1
Meer over
Bedrijven

Bij de oprichting was ACB gevestigd in de kelder van een woning. De ruimte werd al snel te klein voor het bedrijf waardoor er in 1995 een oude champignoncel werd betrokken. Eind 1995 vestigde ABC zich aan de Stationsstraat in Horst, waar het bedrijf nog steeds gevestigd is.

TB Transportbandenservice 

In 2015 kwam daar een vestiging in Doetinchem bij, toen TB Transportbandenservice over werd genomen. Tussentijds zijn er aan de Stationsstraat verschillende uitbreidingen geweest. Het bedrijf is in zijn totaliteit uitgegroeid tot 2.500 vierkante meter kantooroppervlak en 10.000 vierkante meter productieruimte.

ACB Transportbanden is sinds 1994 voornamelijk actief in de vervangingsmarkt van transportbanden en levert toebehoren en een groot assortiment onderdelen via de technische groothandel aan onder andere de agri & food, supply chain, industrie, bulk en recycling industrie.

ARCO 

Constructie- en assemblagewerkzaamheden worden sinds 2016 uitgevoerd in de constructietak van het bedrijf, ARCO Solutions. Dit ontwikkelt en levert totaaloplossingen voor het automatiseren van interne processen. Slimme software die data uit alle installaties en machines binnen één productieproces verzamelt, analyseert en gebruikt om alle technische onderdelen intelligent met elkaar te laten samenwerken.

ABC ziet volop kansen voor de toekomst. "De vraag naar oplossingen om productieprocessen te automatiseren groeide de afgelopen jaren fors en ik voorzie dat dit in de nabije toekomst niet gaat veranderen", aldus oprichter Albert Vermeulen.

In het jubileumjaar wordt er op verschillende momenten stilgestaan bij het 25 jarig bestaan.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb