Laatste nieuws:

2 april 2019 01:42

Pilz laat in webinar top 10 aan nieuwe producten zien

Pilz presenteert haar top 10 aan innovatieve veiligheidsoplossingen in een online seminar op woensdag 3 april van 12.30 tot 13.15. In het webinar krijgen deelnemers een overzicht van innovaties en nieuwe producten en features.

De top 10 laat een overzicht van deze oplossingen zien en geeft uitleg van toepassingen daarvan. '
De top 10 laat een overzicht van deze oplossingen zien en geeft uitleg van toepassingen daarvan.
1/1
Meer over
Bedrijven
De top 10 laat een overzicht van deze oplossingen zien en geeft uitleg van toepassingen daarvan. Zo komen bijvoorbeeld de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diagnose en visualiseringssystemen, hekschakelaars, noodstops op maat, veilige magneetschakelaars en andere toepassingen voorbij.

Tijdens het webinar introduceert Pilz in de rol van ‘systeem integrator' ook een nieuw veilig detectiesysteem. Het LBK systeem van InExpect werkt op basis van radar en registreert bewegingen. Het heeft hierdoor ten opzichte van conventionele systemen als laser scanners, matten en lichtschermen een veel hogere beschikbaarheid. Vocht, rook, stof, spanen en wisselende lichtomstandigheden hebben aanzienlijk minder tot geen invloed.

Pilz Nederland stelt het webinar open voor alle geïnteresseerden. De tour duurt 45 minuten en heeft een interactief karakter. Vragen worden door een moderator live beantwoord. Welke oplossing is het beste voor uw applicatie? Inschrijven voor het gratis seminar kan hier.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb