Laatste nieuws:

28 maart 2019 13:06

Van analoog naar de cloud: van veldinstrument naar duurzame plantoptimalisatie

Krohne Academy organiseert in samenwerking met Samson, Schneider Electric, iTanks en Phoenix twee seminars in Assen (23 mei) en Dordrecht (21 mei) met als thema “Van analoog naar de cloud”.

Meet- en regeltechnische aspecten, assetmanagement, predictive maintenance, cybersecurity, communicatieprotocollen en oplossingen in de cloud zijn een greep uit de onderwerpen die worden gepresenteerd. '
Meet- en regeltechnische aspecten, assetmanagement, predictive maintenance, cybersecurity, communicatieprotocollen en oplossingen in de cloud zijn een greep uit de onderwerpen die worden gepresenteerd.
1/1
Meer over
Bedrijven

Meet- en regeltechnische aspecten, assetmanagement, predictive maintenance, cybersecurity, communicatieprotocollen en oplossingen in de cloud zijn een greep uit de onderwerpen, die worden gepresenteerd.

In de procesindustrie worden veel parameters gemonitord, hierdoor is veel informatie beschikbaar. Hoe kunnen we deze informatie inzetten bij procesoptimalisatie en tegelijkertijd een efficiënte werking van het proces, de veiligheid van de werknemers en de omgeving garanderen? De beschikbare hoeveelheid informatie wordt op verschillende wijze gedeeld. Hoe gaan we hiermee om en hoe kunnen we deze big data veiligstellen? In de cloud?

Vier thema's

De Krohne Academy speelt met haar seminars hier op in. Er wordt gestart met een plenaire presentatie over "de kracht van het netwerk". De technische en productonafhankelijke lezingen zijn verdeeld in vier themagroepen. Deze zijn in afzonderlijke zalen ondergebracht: Basiskennis, Duurzaamheid, Assetmanagement & Predictive Maintenance en Techniek van morgen.

Forum

Naast het lezingenprogramma en de live-demo's, tonen de deelnemende bedrijven tijdens de pauze op de beursvloer hun producten, diensten en expertise. Aan het eind van het lezingenprogramma krijgt is er de kans om met een forum over het thema van de Academy mee te discussiëren. Deelname aan het seminar is kosteloos.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb