Laatste nieuws:

25 maart 2019 16:11

Parker met Motion Systems Truck op tour door Nederland en België

Parker Hannifin houdt een tournee door Nederland en België met haar interactieve expositietruck met daarin de nieuwste technologieën voor motion control. De tournee vindt plaats van 23 april tot en met 3 mei en bezoekt een aantal Nederlandse en Belgische distributeurs.

Onlangs zijn er nieuwe displayborden toegevoegd, die interactieve informatie geven over de nieuwste aandrijvingen, kleppen, actuatoren, pompen, motoren en IO Link producten. '
Onlangs zijn er nieuwe displayborden toegevoegd, die interactieve informatie geven over de nieuwste aandrijvingen, kleppen, actuatoren, pompen, motoren en IO Link producten.
1/1
Meer over
Bedrijven
De Motion Systems Truck van Parker rijdt sinds 2015 en heeft inmiddels meer dan 90.000 kilometer afgelegd en 11.000 bezoekers in 19 landen verwelkomd. De truck brengt de nieuwste positionerings- en besturingsideeën daar waar de ontwerpers en ingenieurs hun werk doen met 48 m2 tentoonstellingsruimte die door twee verlengde panelen wordt gecreëerd.
Displayborden en interactieve zones omvatten ongeveer 200 producten uit het programma van Parker en is gericht op distributeurs, eindgebruikers en OEM-systemen. Onlangs zijn er nieuwe displayborden toegevoegd, die interactieve informatie geven over de nieuwste aandrijvingen, kleppen, actuatoren, pompen, motoren en IO Link producten.
Bekijk hier het programma van de tour.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb