Laatste nieuws:

19 maart 2019 10:16

Maarten Tossing nieuwe COO bij TNO

Maarten Tossings (1962) is door de minister van Defensie voorgedragen voor benoeming bij Koninklijk Besluit tot Chief Operating Officer en Lid van de Raad van Bestuur van TNO. Hij zal tevens Voorzitter van de Raad voor het Defensieonderzoek (RDO) worden. Hij start 15 maart 2019 in zijn nieuwe functies en volgt daarmee Wim Nagtegaal op die sinds februari 2014 die functie bekleedde.

Maarten Tossings is 15 maart in zijn nieuwe functies gestart en volgt daarmee Wim Nagtegaal op.'
Maarten Tossings is 15 maart in zijn nieuwe functies gestart en volgt daarmee Wim Nagtegaal op.
1/1
Meer over
Bedrijven
Tossings heeft een jarenlange carrière bij de Koninklijke Marine, zowel in operationele als beleidsmatige functies, achter de rug. Zijn laatste positie met de rang schout-bij-nacht is Hoofddirecteur Bedrijfsvoering tevens Chief Information Officer op het ministerie van Defensie.
Paul de Krom, CEO van TNO: "Maarten Tossings is geen vreemde voor TNO. Hij was eerder al lid van de Raad voor het Defensieonderzoek (RDO), en lid van de Strategisch Adviesraad Defensie & Veiligheid van TNO. In 2017 nam hij deel aan de commissie die de Kennis-Positie Audit van het ICT-cluster van TNO uitvoerde en hij begeleidde verschillende nationale en internationale onderzoeksprogramma's bij TNO. Kortom: we kennen hem als een kundig bestuurder met brede ervaring in bedrijfsvoering en complexe klussen."
Tossings: "TNO is een prachtige organisatie met een brede maatschappelijke opgave. Ik vind het fantastisch dat ik daaraan mede vorm mag geven. Naast het weerzien met vele oude bekenden in het defensiedeel, zie ik uit naar het leren kennen van de andere delen van TNO. Ik heb er enorm veel zin in."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb