Laatste nieuws:

12 maart 2019 11:42

Business Software Event: bedrijfsprocessen verbeteren met slimme software

Het Business Software Event vindt dit jaar plaats op 20 juni op de nieuwe locatie van Mikrocentrum in Veldhoven. Centraal staat de noodzaak van voortgaande ketenintegratie en procesverbetering met behulp van software.

Op het Business Software Event draait alles om het verkrijgen van inzicht in bedrijfsprocessen, het verbeteren van de business en de softwaretools die hiervoor kunnen worden ingezet. '
Op het Business Software Event draait alles om het verkrijgen van inzicht in bedrijfsprocessen, het verbeteren van de business en de softwaretools die hiervoor kunnen worden ingezet.
1/1
Meer over
Bedrijven
"Het Business Software Event is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk software-event voor de Nederlandse industrie, waar alles van ERP, PDM en PLM tot en met CAD, CAM, MES, WMS en CRM in onderling verband onder één dak te vinden is," aldus eventmanager Timo van Leent.

Op het Business Software Event draait alles om het verkrijgen van inzicht in bedrijfsprocessen, het verbeteren van de business en de softwaretools die hiervoor kunnen worden ingezet. Van Leent: "De focus ligt op de succesverhalen van collegabedrijven: waar liepen zij tegen aan, hoe hebben ze het aangepakt en wat zijn de lessons learned?"

Het evenement richt zich op de maak- en assemblage-industrie in Nederland en België. Klantorder- en voorraadgestuurde bedrijven in automotive, elektronica, machine- en apparatenbouw, metaalbewerking, rubber- en kunststofverwerking en scheepsbouw. Het event bestrijkt een breed scala aan bedrijfsprocessen: verkopen, ontwerpen, configureren, plannen, inkopen, voorraad houden, maken, assembleren, leveren, service en onderhouden. Ook het vertalen van trends zoals Smart Industry, Big Data, SaaS/Cloud software naar de praktijk komt aan bod.

Voor eindgebruikers is het event gratis toegankelijk, voor leveranciers, systemintegrators en adviseurs kost deelname 275 euro.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb