Laatste nieuws:

7 maart 2019 15:12

ABB en Dassault Systèmes gaan softwarepartnerschap aan (video)

ABB en Dassault Systèmes gaan een wereldwijde samenwerking aan om klanten in de digitale industrie een softwareoplossing aan te bieden, van product lifecycle management tot health-oplossingen. De twee bedrijven gaan open digitale oplossingen aanbieden door ABB Ability en het 3D-Expercience platform van Dassault Systèmes te bundelen.

ABB en Dassault Systèmes gaan een wereldwijde samenwerking aan om klanten in de digitale industrie een softwareoplossing aan te bieden.'
ABB en Dassault Systèmes gaan een wereldwijde samenwerking aan om klanten in de digitale industrie een softwareoplossing aan te bieden.
1/1
Meer over
Bedrijven

ABB heeft het 3D-Experience platform al in gebruik genomen om haar oplossingen te modelleren en te simuleren alvorens ze aan haar klanten te leveren. Met dit partnerschap zal ABB digital twins ontwikkelen.
De bedrijven richten zich in een gefaseerde aanpak op fabrieksautomatisering en robotica, procesindustrieautomatisering en elektrificatieoplossingen voor slimme gebouwen. De eerste gezamenlijke oplossingen worden gepresenteerd tijdens Hannover Messe begin april.
ABB Ability biedt meer dan 210 digitale oplossingen voor het plannen, bouwen en exploiteren van industriële activiteiten. Het 3D-Experience platform integreert technologieën en kennis en knowhow in één samenhangende digitale innovatie-omgeving, een oplossing van concept naar productie via eigendom en terug. Industriële bedrijven kunnen de 3D-toepassingen van het platform integreren om een digital twin te creëren die inzichten en expertise uit hun hele ecosysteem vastlegt.
Bekijk hier hoe Dassault-topman Bernard Charlès de samenwerking toelicht:

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb