Laatste nieuws:

11 maart 2019 09:00

Elsto nu ook in Rotterdam

Sinds eind vorig jaar is de naam EBD aan het verdwijnen en vervangen door de naam Elsto Drives & Lifting. De naam EBD werd ooit ontleend aan de beginletters van drie firma’s (Elsto-Boekholt-Dynatec), die in de regio Rotterdam de krachten hadden gebundeld om hun producten aan de man te brengen.

Het drives-gedeelte van ELSTO Drives & Lifting gaat zich vooral bezig houden met de productgroepen open aandrijvingen/omspanningsaandrijvingen, koppelingen en aandrijfcomponenten.'
Het drives-gedeelte van ELSTO Drives & Lifting gaat zich vooral bezig houden met de productgroepen open aandrijvingen/omspanningsaandrijvingen, koppelingen en aandrijfcomponenten.
1/1
Meer over
Bedrijven
Over de jaren zijn de firma's Boekholt en Dynatec geruisloos in de Elsto-organisatie opgegaan en kwam in het Rotterdamse de aandacht vooral te liggen bij het horizontaal en verticaal verplaatsen en intern transport met daarnaast advisering en verkoop van hydraulische gereedschappen en hefmiddelen.
Met het ontstaan van meerdere Elsto-vestigingen in het land lag het voor de hand de enige EBD-vestiging ook onder het Elsto-label te brengen. Er was al langer de behoefte om met een Elsto-vestiging ook zichtbaar aanwezig te zijn in de Rijnmond, vooral op het gebied van aandrijfcomponenten.
Het drives-gedeelte van Elsto Drives & Lifting gaat zich vooral bezig houden met de productgroepen open aandrijvingen/omspanningsaandrijvingen, koppelingen en aandrijfcomponenten, terwijl lifting zich als vanouds bezig houdt met verticaal en horizontaal verplaatsen. Met de ‘opening' van de Rotterdamse vestiging zijn nu vier Elsto-vestigingen in Nederland actief, ieder met een eigen specialisatie.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb