Laatste nieuws:

7 maart 2019 12:43

Hydrauvision buigt hydrauliekbuizen op locatie met mobiel 3D-inmeetsysteem

Specialist in hydraulische aandrijftechniek Hydrauvision heeft onlangs een hightech mobiel inmeetsysteem in gebruik genomen om op locatie bij de klant of in de werkplaats gebogen buis in- en op te meten. In combinatie met de nieuwe CNC buigbank kunnen zo hydrauliekbuizen direct op maat worden gemaakt.

Met het nieuwe systeem kan Hydrauvision snel en nauwkeurig  bestaande  buizen vervangen, maar ook optimaliseren aanpassen aan een nieuwe situatie, bijvoorbeeld als er extra componenten moeten worden ingebouwd.'
Met het nieuwe systeem kan Hydrauvision snel en nauwkeurig bestaande buizen vervangen, maar ook optimaliseren aanpassen aan een nieuwe situatie, bijvoorbeeld als er extra componenten moeten worden ingebouwd.
1/1
Meer over
Bedrijven
Met het nieuwe systeem kan Hydrauvision snel en nauwkeurig bestaande buizen vervangen, maar ook optimaliseren aanpassen aan een nieuwe situatie, bijvoorbeeld als er extra componenten moeten worden ingebouwd.
Het systeem bestaat uit een 3D-camera en draadloos opneemsysteem dat automatisch een 3D-tekening genereert. Afhankelijk van de opdracht kan de data direct worden ingevoerd in één van de CNC buigbanken, ook als het gaat om complexe, meervoudig gebogen buizen. Daarnaast kan de informatie door de engineers worden gebruikt om de piping te optimaliseren, voordat deze wordt doorgestuurd. Er wordt rekening gehouden met bestaande piping en componenten. Verder is het mogelijk om het ontwerp te verbeteren door bijvoorbeeld het uniformeren van de buigradius, het uniformeren van lengtes of anderszins de vormgeving aan te passen. Bestaande buizen hoeven niet eerst gedemonteerd te worden, maar kunnen op locatie worden opgemeten.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb