Laatste nieuws:

4 maart 2019 15:52

RapidPro zoomt in op ROI van Digital en Additive Manufacturing

In De Koningshof in Veldhoven wordt op 13 en 14 maart de beurs RapidPro georganiseerd. Behalve alle exposanten zijn er 25 expert-sprekers. U kunt gratis inschrijven.

RapidPro promoot zichzelf als de internationale vakbeurs met oplossingen voor alle fases van productontwikkeling, prototyping en productie.'
RapidPro promoot zichzelf als de internationale vakbeurs met oplossingen voor alle fases van productontwikkeling, prototyping en productie.
1/1
Meer over
Bedrijven
De ontwikkelingen binnen de Digital en Additive Manufacturing gaan rap en de vraag verandert. In plaats van 'wat kan ik met deze technieken?' is de vraag hoe er een return on investment is te bereiken. Een teken dat de AM-industrie volwassen wordt en deze volwassenheid zorgt voor nieuwe uitdagingen op het gebied van business development, (nieuwe) materialen en hard- en software-integratie. Of ook belangrijk: de kwaliteitswaarborging en juridische aspecten als zoals het intellectueel eigendom.

RapidPro promoot zichzelf als de internationale vakbeurs met oplossingen voor alle fases van productontwikkeling, prototyping en productie en besteedt zowel op de beursvloer, in het congresprogramma als tijdens de nieuw toegevoegde Ask-A-Pro en Meet & Match-sessies aandacht aan actuele onderwerpen. Diverse technieken in alle stadia van productontwikkeling, prototyping en productie worden belicht met de focus op de concrete toepassing en return on investment. Denk aan additive en digital manufacturingtechnieken zoals 3D-printen, laser cladding, FDM, EBM en SLS maar ook CNC-frezen, gieten, vacuümvormen, virtual prototyping, 3D-scannen, metrologie, kwaliteitswaarborging en software.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb