Laatste nieuws:

21 februari 2019 16:46

ABB Update Event met Diederik Samson

ABB organiseert op woensdag 13 en donderdag 14 maart voor de vijfde keer het ABB Update Event in De Woonindustrie in Nieuwegein. Het motto is ‘Let’s connect to the future’. Het event is gratis toegankelijk voor professionals in de woningbouw, utiliteit en industrie.

Motto van het ABB Update Event is ‘Let’s connect to the future’.'
Motto van het ABB Update Event is ‘Let’s connect to the future’.
1/1
Meer over
Bedrijven
ABB wil bezoekers in één dag laten zien wat er speelt in de markt. Het event zal bestaan uit uiteenlopende kennissessies, waarbij onderwerpen als digitalisering in de bouw, het Klimaatakkoord, huisautomatisering, opslag van elektrische energie, smart engineering, impact van IoT in de industrie en de circulaire economie aan bod zullen komen.
Daarnaast zijn er persoonlijke adviesgesprekken met een specialist naar keuze, kunnen bezoekers speeddaten met andere professionals en zijn verschillende technologische innovaties in de praktijk te zien en te beleven. Keynote speaker beide dagen is Diederik Samson, expert op het gebied van de energietransitie en bevlogen spreker en debater.

Bedrijfsvoering

Dit jaar is er, naast product- en marktontwikkelingen, ook aandacht is voor de verschillende aspecten van bedrijfsvoering. Onderwerpen als het scouten van talent op de krappe arbeidsmarkt en het organiseren van de (online) marketing komen aan bod. Tot slot is er tijdens het Update Event volop ruimte om vakgenoten te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en samen te discussiëren over hoe om te gaan met de uitdagingen van nu en van morgen. 

Deelname aan het ABB Update Event 2019 is gratis. Kijk voor het volledige programma en meer uitgebreide informatie over de kennissessies op www.events.abb/nl-update. Geïnteresseerden kunnen zich hier ook aanmelden.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb