Laatste nieuws:

14 februari 2019 15:48

Koning & Hartman gaat partnerschap aan met CommScope

Koning & Hartman, specialist op het gebied van wireless connectivity, voldoet aan de vereisten om een in-building wireless integrator te worden in het PartnerPRO-netwerk van CommScope.

Koning & Hartman is specialist op het gebied van Smart Industry, wireless connectivity, mission critical communications, industrial solutions en dealing & control. '
Koning & Hartman is specialist op het gebied van Smart Industry, wireless connectivity, mission critical communications, industrial solutions en dealing & control.
1/1
Meer over
Bedrijven
Koning & Hartman is specialist op het gebied van Smart Industry, wireless connectivity, mission critical communications, industrial solutions en dealing & control. "We zijn blij het partnership met CommScope aan te gaan" zegt Oswald Coene, CEO van Koning & Hartman. "Door samen te werken met CommScope versterken we ons vermogen om draadloze infrastructuren te integreren en te installeren."

Het PartnerPRO-netwerk van CommScope bestaat uit consultants, integrators, installateurs, distributeurs en alliantiepartners die door CommScope zijn opgeleid en gecertificeerd om het brede scala aan netwerkoplossingen van het bedrijf te leveren..

Dieter Verdegem, vicepresident Global Customer Experience bij CommScope. "Met deze toekenning spreken we ons vertrouwen uit dat Koning & Hartman over de staf beschikt die nodig is om haar klanten in Nederland en België van dienst te zijn."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb