Laatste nieuws:

14 februari 2019 15:48

Koning & Hartman gaat partnerschap aan met CommScope

Koning & Hartman, specialist op het gebied van wireless connectivity, voldoet aan de vereisten om een in-building wireless integrator te worden in het PartnerPRO-netwerk van CommScope.

Koning & Hartman is specialist op het gebied van Smart Industry, wireless connectivity, mission critical communications, industrial solutions en dealing & control. '
Koning & Hartman is specialist op het gebied van Smart Industry, wireless connectivity, mission critical communications, industrial solutions en dealing & control.
1/1
Meer over
Bedrijven
Koning & Hartman is specialist op het gebied van Smart Industry, wireless connectivity, mission critical communications, industrial solutions en dealing & control. "We zijn blij het partnership met CommScope aan te gaan" zegt Oswald Coene, CEO van Koning & Hartman. "Door samen te werken met CommScope versterken we ons vermogen om draadloze infrastructuren te integreren en te installeren."

Het PartnerPRO-netwerk van CommScope bestaat uit consultants, integrators, installateurs, distributeurs en alliantiepartners die door CommScope zijn opgeleid en gecertificeerd om het brede scala aan netwerkoplossingen van het bedrijf te leveren..

Dieter Verdegem, vicepresident Global Customer Experience bij CommScope. "Met deze toekenning spreken we ons vertrouwen uit dat Koning & Hartman over de staf beschikt die nodig is om haar klanten in Nederland en België van dienst te zijn."

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze partners meer (4)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

DIS Sensors

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb