Laatste nieuws:

15 januari 2019 12:25

Warmtepompspecialist Techneco overgenomen door Remeha

Remeha heeft 1 januari alle aandelen overgenomen van Techneco, een Nederlandse specialist in warmtepompen. Techneco blijft voorlopig als zelfstandige dochteronderneming van Remeha actief in de markt.

Alle betrokkenen bij de overname ondertekenen de overeenkomst tussen Remeha en Techneco.'
Alle betrokkenen bij de overname ondertekenen de overeenkomst tussen Remeha en Techneco.
1/1
Meer over
Bedrijven
Door de overname versterken beide partijen zich op de warmtepompmarkt. Techneco is 23 jaar geleden opgericht en is de specialist op het gebied van warmtepompen met technische knowhow en een breed portfolio met onder meer hybride, lucht/water- en bodemgebonden warmtepompsystemen. Techneco is onder meer bekend van de Elga, een slimme modulerende hybride warmtepomp die samenwerkt met elk cv-toestel. Beide bedrijven hebben de ambitie om verder te groeien in de warmtepompmarkt.

"De komende jaren zullen we het gebruik van fossiele brandstoffen steeds verder terugdringen", zegt Arthur van Schayk, algemeen directeur van Remeha. "Met de producten en de kennis van Techneco voegen we een compleet pakket toe aan de duurzaamheidsconcepten." Voor Techneco betekent de overname meer slagkracht om de ontwikkeling van haar marktpositie en producten te versnellen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb