Laatste nieuws:

3 december 2018 08:00

NSK opent opleidingscentrum in Tilburg en komt met nieuw cursusprogramma

NSK opent een nieuw opleidingscentrum in Tilburg en begint met een nieuw cursusprogramma. De opleidingen moeten gebruikers van lagers in staat stellen om de betrouwbaarheid en winstgevendheid van hun machines te maximaliseren.

Eén van de NSK-opleidingsruimtes, compleet met speciaal ontworpen platform voor live demonstraties.'
Eén van de NSK-opleidingsruimtes, compleet met speciaal ontworpen platform voor live demonstraties.
1/1
Meer over
Bedrijven

Het opleidingsaanbod van NSK wordt ondersteund door de opening van twee speciale faciliteiten voor het opleiden van bestaande en potentiële klanten. De twee centra van NSK zijn gebaseerd in het Franse Guyancourt en in Tilburg. Ze bieden een combinatie van theoretische en praktische opleiding voor het monteren en demonteren van lagers de tools van NSK. Elke faciliteit is uitgerust met de nieuwste AIP + -gereedschappen en een speciaal technisch platform.

In het nieuwe opleidingsprogramma zijn verschillende cursussen opgenomen die zich richten op de belangrijkste vragen rond lagers voor iedereen die betrokken is bij het kiezen, gebruiken en onderhouden van lagers.
Een voorbeeld ´Introductie tot lagers´, een opleiding van een halve dag met een overzicht van de lagerfuncties, de beschikbare types op de markt, de gebruikte technische woordenschat en enkele typische toepassingen. Een ander voorbeeld is de opleiding ´Advanced Bearing Technology´, eveneens een halve dag. Deze cursus focust op het ontwerp en de kenmerken van lagers, met aandacht voor het effect op de prestaties van de diverse opties.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb