Laatste nieuws:

29 november 2018 12:09

Cellro stapt in Heidenhain's partnerprogramma voor automatisering

Cellro Automation maakt nu officieel deel uit van Heidenhain’s partnerprogramma voor automatisering. Heidenhain ontwikkelt machinebesturing en werkt samen met aanbieders van CNC-machineautomatisering voor meer automatisering en om toekomstige ontwikkelingen te stimuleren. Cellro's instap in het partnerprogramma effent het pad voor vlottere machinecommunicatie, ruimere gebruikersflexibiliteit en een breder supportnetwerk voor problemen bij automatisering en machinebesturing.

Het partnerschap behelst voordelen voor zowel fabrieksvloeren als de machinebranche in zijn geheel. '
Het partnerschap behelst voordelen voor zowel fabrieksvloeren als de machinebranche in zijn geheel.
1/1
Meer over
Bedrijven
Het partnerschap behelst voordelen voor zowel fabrieksvloeren als de machinebranche in zijn geheel. In de eerste plaats profiteren bedrijven die een besturingssysteem van Heidenhain gebruiken in combinatie met een automatiseringsoplossing van Cellro van een snellere procesintegratie. Het partnerschap laat beide firma's toe robotinterfaces steeds meer te standaardiseren, waardoor het opzetten van een volledig operationeel geautomatiseerd bewerkingsproces vlotter verloopt. De opgevoerde standaardisering beperkt ook het risico dat toekomstige wijzigingen aan de machine of automatisering resulteren in ongewenste communicatieproblemen.

Service bundelen

Wanneer zich toch problemen voordoen, kunnen de twee bedrijven die voortaan efficiënter oplossen. De serviceafdelingen kunnen informatie en kennis doeltreffender uitwisselen, wat zich vertaalt in snellere responstijden voor de klant en gerichtere oplossingen die rekening houden met het algehele productieproces.

Gegevens intelligenter kunnen gebruiken en uitwisselen om productieprocessen te optimaliseren, wordt steeds belangrijker. Het partnerschap is een belangrijke stap in de ontplooiing van de Industrie 4.0-ontwikkelingen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb