Laatste nieuws:

27 november 2018 09:34

WEG Netherlands verhuisd naar Hengelo

WEG is per 26 november verhuisd naar Hengelo. De leverancier van elektrotechnische aandrijfoplossingen groeide in Oldenzaal uit zijn jasje en kan op de nieuwe locatie verder groeien.

De leverancier van elektrotechnische aandrijfoplossingen groeide in Oldenzaal uit zijn jasje en kan op de nieuwe locatie verder groeien.'
De leverancier van elektrotechnische aandrijfoplossingen groeide in Oldenzaal uit zijn jasje en kan op de nieuwe locatie verder groeien.
1/1
Meer over
Bedrijven

Na gestart te zijn in Deventer kwam WEG in 2009 naar Oldenzaal. Nu tien jaar later heeft het bedrijf, met een team van 17 mensen, wederom meer ruimte nodig en vestigt zich vanaf nu op de nieuwe locatie aan de Opaalstraat 60 in Hengelo.

Verder groeien

Volgens algemeen directeur Harry Swennenhuis zal vanuit Hengelo de volgende stap plaatsvinden in de groei binnen de Nederlandse markt. "Voor het komende jaar zijn wij op zoek naar nieuwe technische, commerciële en administratieve mensen. Die plannen kunnen we niet verder realiseren in het pand in Oldenzaal. Ons nieuwe pand in Hengelo biedt voorlopig genoeg ruimte en meer flexibiliteit om de komende jaren onze activiteiten verder uit te bouwen."
Swennenhuis: "We hebben de afgelopen jaren altijd een gezonde groei laten zien, zelfs tijdens de economische crisis. Dat komt vooral omdat we in veel verschillende sectoren en met verschillende producten actief zijn. De slechte resultaten op de olie en gas markt wisten we bijvoorbeeld op te vangen door onze focus te verschuiven naar de watermarkt en bijvoorbeeld de agrarische sector."

Frequentieomvormers en softstarters

Volgens Swennenhuis is WEG allang niet meer leverancier van alleen maar elektromotoren. "Ook frequentieomvormers en softstarters vormen een steeds groter deel van onze omzet. Daarnaast zal in de komende jaren de nadruk op de motorreductoren en tandwielkasten gelegd worden."
Het nieuwe algemeen telefoonnummer wordt +31 (0)88 934 65 00 oftewel +31 (0)88 WEG NL 00.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb