15 oktober 2018 12:10

ABB Ability gaat op kennistour met digitalisering in industrie

ABB Ability gaat deze maand op kennistour. Op vier locaties in Nederland en Belgiƫ komen onderwerpen als energie efficiƫntie, het smart grid en predictief onderhoud aan bod.

De digitale toekomst is al begonnen. Innovatie volgt op innovatie en processen verlopen sneller en sneller. Nu steeds meer aspecten van energie, industrie en infrastructuur worden verbonden, is digitalisering in de industriële sector essentieel om competitief te blijven. Het is tijd voor transformatie. Maar hoe dan? ABB Ability gaat tijdens de tour in op het oplossen van digitaliseringsvraagstukken.

Van Nieuwegein naar Rotterdam

Met vier locaties, acht sprekers en meer dan 210 industriële internetoplossingen is de tour een startpunt voor bedrijven die nadenken over of bezig zijn met digitaliseren. De Tour start op 16 oktober in Nieuwegein, reist door naar Gent (22 oktober) en Genk (24 oktober) in België en sluit op 30 oktober af in Rotterdam.

Tijdens keynotes van internetondernemer Sander Duivestein en bestsellerauteur Steven van Belleghem, deepdives en ronde tafelsessies wordt gesproken over zaken als The Internet of Things, Big Data en E-mobility.

Inschrijven kan via deze link en hier is het programma te vinden.

Foto's:

ABB Ability gaat tijdens de tour in op het oplossen van digitaliseringsvraagstukken.

ABB Ability gaat tijdens de tour in op het oplossen van digitaliseringsvraagstukken.

© Aandrijvenenbesturen.nl