Laatste nieuws:

11 oktober 2018 15:46

Engineers kunnen bij Eltrex Motion in gesprek op nieuw portal

Eltrex Motion heeft een nieuwe online portal voor engineers. Via ‘Engineersportal’ kunnen zij kennis uitwisselen en krijgen ze toegang tot kennis en informatie van Eltrex Motion. Daarnaast is de bedrijfswebsite volledig vernieuwd.

Eltrex Motion heeft een nieuwe online portal voor engineers'
Eltrex Motion heeft een nieuwe online portal voor engineers
1/1
Meer over
Bedrijven

Enerzijds is er een sterke behoefte aan korte en bondige informatie, anderzijds is er vooral bij de engineers behoefte aan meer diepgang en dialoog.
Eltrex Motion koos voor de twee verschillende platforms, omdat het ziet dat de informatiebehoefte verandert. Enerzijds is er een sterke behoefte aan korte en bondige informatie, anderzijds is er vooral bij de engineers behoefte aan meer diepgang en dialoog.

Navigatie 

De reguliere bedrijfswebsite heeft niet alleen een nieuw uiterlijk, maar maakt informatie ook gemakkelijker vindbaar. "We kregen nog wel eens te horen dat de navigatie niet altijd even eenvoudig was. Ook informatie was volgens sommigen lastig te vinden. Sommige klanten vonden de omschrijvingen te uitgebreid, terwijl anderen diepgang misten", verklaart Coen Waltman, general manager bij Eltrex Motion.

Interactief platform

De lancering van Engineeringsportal heeft meer voeten in de aarde. "Engineersportal is een interactief platform, waarbij wij samen met klanten onderling kennis delen. We willen met de portal de komende jaren een brede kennisdatabank rondom motion control opbouwen", zegt Waltman.
De portal biedt daartoe een FAQ-database en een interactief forum. Ook zal Eltrex Motion regelmatig blogs publiceren van zowel zichzelf als zijn partners. Ten slotte bevat de portal een uitgebreide downloadsectie, waarin technische documentatie beschikbaar is.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb