Laatste nieuws:

9 oktober 2018 12:05

Dynamic Drives ziet een grote markt voor nieuwe AKM servomotoren

Dynamic Drives, distributeur van Kollmorgen voor de Benelux, kijkt met belangstelling uit naar de nieuwe - tweede generatie - synchrone servomotoren, die de experts van Kollmorgen recentelijk hebben ontwikkeld.

Kollmorgen heeft bij de AKM2G servomotor de performance verder omhoog gebracht. '
Kollmorgen heeft bij de AKM2G servomotor de performance verder omhoog gebracht.
1/1
Meer over
Bedrijven

Deze nieuwe lijn motoren levert door een verder doorontwikkeld mechanisch ontwerp van stator en rotor, in combinatie met de wikkelingstechniek, volgens Kollmorgen tot 30 procent meer performance ten opzichte van de bestaande AKM servo-motoren. Het ontwerp zorgt voor minder koppelrimpel, waardoor uiteindelijke hogere versterkingsfactoren in regelkringen mogelijk worden.

Innovaties van morgen

In september organiseerde Kollmorgen Europe in de hoofdvestiging in het Duitse Ratingen een meeting met als thema "Samen kunnen we meer" voor Kollmorgen-medewerkers en collega-distributeurs. Tijdens deze bijeenkomst werd gesproken over de status van huidige automatiseringstechniek en de innovaties van morgen, waaronder de nieuwe AKM2G motoren.

"Kleinere afmetingen en meer performance; dat zijn nu de belangrijkste eigenschappen van motoren waarmee wij machines nauwkeuriger en sneller kunnen maken", zegt Rolf Weezenaar, directeur van Dynamic Drives.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb