Laatste nieuws:

1 oktober 2018 14:42

Faulhaber opnieuw preferred supplier Heidelberger Druckmaschinen

De Heidelberger Druckmaschinen AG heeft Faulhaber uitgekozen als preferred supplier binnen de productgroep elektrische aandrijvingen. Het is voor het eerst dat een bedrijf voor de derde keer op rij deze eer krijgt.

Faulhaber opnieuw preferred supplier Heidelberger Druckmaschinen.'
Faulhaber opnieuw preferred supplier Heidelberger Druckmaschinen.
1/1
Meer over
Bedrijven
Heidelberger Druckmaschinen is actief in het doorzetten van de digitalisering van de druksector, onder het motto 'Heidelberg goes digital'. "Onze leveranciers spelen hierbij een belangrijke rol", aldus Markus Vetter, hoofd electronics purchasing bij Heidelberg. Hiermee wil Heidelberg een compleet digitaal systeem ontwikkelen voor de industriële waardeketen en drukbedrijven ondersteunen bij hun digitale transformatie.

Nulafwijkingspercentage

Diverse prestatie-indicatoren spelen een rol in de evaluatie. Hierbij gaat het onder andere om het nulafwijkingspercentage in de product- en proceskwaliteit, continue verbetering, een partnerschap op basis van samenwerking en betrouwbare logistiek. "Faulhaber heeft ons in al deze aspecten kunnen overtuigen", zegt Helmut Braun, hoofd quality assurance/electronics procurement bij Heidelberg.

Aanmoediging

Tijdens de plechtigheid bedankte Dr. Thomas Bertolini, technisch directeur van Faulhaber, Heidelberger Druckmaschinen voor het vertrouwen en benadrukte hij: "Voor ons is deze benoeming een aanmoediging om door te gaan met het vinden van de beste oplossingen."

Faulhaber Benelux is gevestigd in Eindhoven.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb