Laatste nieuws:

27 september 2018 11:27

Motionteq maakt entree in aandrijf- en opspantechniek

Motionteq is een nieuwe speler op de markt van aandrijftechniek. Eduard Doeschotte richt zich sinds 1 september als zelfstandige op verkoop en advies in de aandrijf- en opspantechniek.

Motionteq is een nieuwe speler op de markt van aandrijftechniek. '
Motionteq is een nieuwe speler op de markt van aandrijftechniek.
1/1
Meer over
Bedrijven
De nieuwe onderneming mikt in eerste instantie vooral op advies in en de verkoop van aandrijf-technische componenten als industriële remmen, vrijloopkoppelingen, vrijlooplagers, conus spanelementen, draaimomentbegrenzers, uitlijn-koppelingen, maar ook precieze opspantechniek en producten die bewerkt en opgespannen moeten worden.
Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in de aandrijftechniek besloot Doeschotte, met 28 jaar ervaring in de aandrijftechniek, de stap te wagen om het zelf te gaan doen. Belangrijke reden: de grote vraag naar expliciet gespecialiseerde kennis in de aandrijftechniek. Doeschotte: "Er is al een aantal jaren bekend dat er een enorm tekort is aan technisch onderlegde mensen in de wereld van de aandrijftechniek. Motionteq richt zich daarom technische ondersteuning en specifiek advies bij bijvoorbeeld revisie van het machinepark of bij nieuwbouwprojecten.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb