Laatste nieuws:

27 augustus 2018 15:25

Noten Transportbanden wordt onderdeel van het BT Brammer netwerk

Noten B.V. wordt onderdeel van het Biesheuvel Techniek Brammer Netwerk in de Benelux. Noten beschikt over vestigingen in Belfeld, Breda en Lochem. BT Brammer - dat onlangs haar naam heeft gewijzigd naar RUBIX - neemt Noten over van Noordertoren Participaties.

Noten wordt onderdeel van het Biesheuvel Techniek Brammer Netwerk in de Benelux'
Noten wordt onderdeel van het Biesheuvel Techniek Brammer Netwerk in de Benelux
1/1
Meer over
Bedrijven
Noten, opgericht in 1925, is gespecialiseerd in transportbanden en transportsystemen. Het bedrijf levert en confectioneert transportbanden, die voldoen aan alle specifieke eisen in de industrie, verzorgt inspecties en levert onderhoud met preventieve oplossingen. Door de fusie met Rotrans en Klabbers TS versterkt RUBIX haar Benelux Belting Business Unit, die onder leiding staat van Bertil Breijnaerts en Rob Kleine Schaars. Binnen deze leggen de Belting Technische Competence Centers en haar vestigingen de focus op Duurzame-, Uptime-, Optimale Reparatie- en Transport Oplossingen op maat voor de industrie.

Betere landelijke dekking en meer expertise

Bertil Breijnaerts, directeur van Noten: “Vanuit onze kernwaarden productie verhogen – kosten verlagen – veiligheid als toegevoegde waarde zien wij een naadloze aansluiting met de competence centers en de uptime filosofie van Rubix. Binnen de RUBIX business unit Belting Rotrans en Klabbers TS, ontstaat met de toevoeging van Noten B.V. een versterking op zowel landelijke dekking als expertise op kunststof- & rubberbanden en onderhoud & service. Vanuit de gezamenlijke RUBIX en Belting service punten ondersteunen wij als kenniscentrum industriee?n actief in voeding & dranken, zand & grind, farma, verpakking, chemische, metaal, recycling, logistieke distributie centra etc.

Hans van den Brande en Patrick Witte van Noordertoren Participaties voegen toe: “Wij hebben samen met het management van Noten de afgelopen jaren de organisatie professioneler gemaakt, gericht op marktbewerking en een sterke service orie?ntatie. De nieuwe Specialist in Transport oplossingen Noten, Rotrans Belting en Klabbers TS zal verder uitgebouwd kunnen worden binnen het RUBIX industrie gerichte netwerk, een mooie stap vooruit voor de ondernemingen.”

Mechanische MRO activiteiten uitbouwen

Meino Noordenbos, directeur van RUBIX Benelux: “Wij bouwen onze mechanische MRO activiteiten verder uit met het leveren van precisie- en rubbertransportbanden. Vooral ons Benelux monteursteam kan en zal Belting taken voor industrie- en onderhoudsklanten op maat en op reparatie verrichten. Noten haar medewerkers, management en marktbewerking werken volledig complementair aan Rotrans Klabbers. Juist Rubber Belting, meer toepassingskennis en engineering versterkt ons”.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb